Partnerskap gör skillnaden

Klimat och energi

Hos oss hittar du allt du behöver för att ta dig an den växande marknaden inom klimat och förnybar energi. Vi arbetar tillsammans med dig för att hitta rätt lösning. Vi erbjuder rådgivning om värmepumpar och klimatvänliga lösningar, elbilsladdare och solpaneler. Vi är din partner när du behöver vägledning och när du vill förbättra dina egna färdigheter

Kontakta oss om du vill veta mer!

/globalassets/shared/climate-and-energy/customer-quote-climate-energy_se.jpg

Förtroende öppnar nya möjligheter

Elektrikern Ove Hansen stod inför en ny uppgift med ett DGNB Gold-certifierat byggprojekt. Han visste inte exakt vad det innebar, men litade på att Solar kunde hjälpa honom att lösa uppgiften.

– Tillsammans med Solar kunde jag konstatera att kraven faktiskt var lättare att uppfylla än jag förväntade mig. Efter att ha gjort det här projektet har jag nu modet att ta mig an liknande hållbara byggprojekt i framtiden, säger Ove Hansen.

Elbilsladdare

Oavsett om du behöver en elbilsladdare för privat eller kommersiellt bruk hjälper vi dig att hitta rätt.
Läs mer

Värmepumpar

Fokus på den gröna omställningen ökar försäljningen av värmepumpar och frigör en stor affärspotential.
Läs mer

Solpaneler

Bli grönare och spara pengar. Utöver att spara pengar direkt på elräkningen kan du välja att sälja överskottsel till elnätet.
Läs mer
/globalassets/dk/solar-school/banner-billeder/computer-og-blok.jpg

Få en konkurrensfördel med Solar School

Med den gröna omställningen kom nya typer av jobb: installation av värmepumpar, elbilsladdare och solpaneler. Men nu påverkas även traditionella jobb inom nybyggnation. Hållbara byggdirektiv och ny lagstiftning dikterar en högre efterfrågan på produktdokumentation, vilket påverkar dig som installatör.

Solar School erbjuder kurser inom alla dessa områden. Det som kan verka som ett komplicerat ämne görs enkelt med rätt kunskap.

Håll koll på marknaden och se till att du kan säga "ja" till den växande marknaden inom klimat och energi.

/globalassets/shared/climate-and-energy/solar_house_installation_rgb-green_all_1880x950_installation.jpg

Fokus på energieffektivitet och smarta hemlösningar

Vi har samlat ett urval av smarta och energieffektiva lösningar för din kunds gröna omställning.

Ta dig en kik i inspirationshuset för att se var du kan rekommendera dina kunder att uppgradera sina hem - för både sänkta energikostnader och ökad komfort.

Solar Zero

Att välja produkter från Solar Zero-sortimentet säkerställer en förstklassig produktdokumentation, en EcoVadis-certifierad leverantör och stor tillgänglighet.

Lönsam lösning

Får du ofta frågan från kunder om de ska satsa på bergvärme eller luft/vattenvärmepump? Då ska du läsa det här. En ny rapport har nämligen undersökt saken – och svaret är tydligt!
Läs mer

Solceller med extra allt

Att solceller är hett är det ingen som har missat. Men framtidens konsumenter kommer också efterfråga smarta system för energilagring och elbilsladdning – och en paketering av detta är precis vad Solars partner SellPower levererar. Populärt hos kunderna och smidigt för dig som installatör!
Läs mer

Vad betyder hållbarhet för Solar?

Vi vill göra det möjligt för våra kunder att driva den gröna omställningen genom att implementera energioptimerande lösningar. Men vi har också höjt våra ambitioner kring vår egen verksamhet och arbetar kontinuerligt med att sänka vår CO2e.

EcoVadis guldcertifiering

Solar Sverige har erhållit en guldcertifiering från EcoVadis, vilket placerar oss bland de 5% bästa av de leverantörer som bedöms av ratingföretaget.

EcoVadis är världens största och mest pålitliga leverantör av hållbarhetsbedömningar. De har betygsatt mer än 75 000 företag från över 200 branscher.
EcoVadis 2023 Gold logo

 

Läs mer om EcoVadis på deras webbplats