Nyhet! Solar Magasin nr.1 2020

Solar Magasin nr1 2020

                                           

Utmanande tider är också tider att lyfta blicken och inspirera sig av företag som jobbar med ny teknik och lanserar nya lösningar MATIAS MOSESSON, VP Commercial Markets

Ledare Solar Magasin no1 2020

Det är verkligen annorlunda tider vi lever och verkar i just nu. Covid-19 påverkar både dig och mig, samhället i stort och alla branscher på något sätt.

Till ledaren

Integrerade solceller

Tror du fortfarande att solceller är synonymt med stora, klumpiga enheter som gör byggnFramtidens lösning stavas integrerade solceller och är både snygg och smart.

Läs mer

Välkommen till vår nya e-handel!

Som du säkert har märkt har vi nu en helt ny e-handel med en förbättrad design, funktion och hittbarhet.

Läs mer

Går mot strömmen

Efter några terminer på universitetet hade Jessica Rödjare ledsnat på att sitta stilla. I stället omskolade hon sig till elektriker. Hon älskar sitt jobb och saknar bara en enda sak. Fler kvinnliga kollegor.

Läs hela intervjun

Smaker värda att vänta på

Kryddstarkt, färggrant och saftigt. Jamaicansk mat är inte bara sjukt gott – det är också ett perfekt alternativ för dig som älskar att grilla

Läs recepten här

Uppkopplade grannar - en bra investering

Ensam är inte stark. Genom att sammankoppla brandvarnare och vattensensorer för en hel bostadsrättsförening blir tillvaron säkrare för de boende

Gå till artikeln

Hållbar tjänst för kabeltrummor

Ge dig själv en renare arbetsplats, frigör tid – och få dessutom en slant tillbaka till företaget. Drumster är tjänsten som gör att du aldrig mer behöver tänka på att hantera kabeltrummor. 

Läs mer om tjänsten

6 tips för att sälja din kompetens

Genom att fokusera på att sälja din kompetens gör du bättre affärer – och det behöver inte ens vara särskilt svårt.

Läs tipsen här

Träning som gett resultat

Marcus Arfwidssons ryggsmärtor gick så långt att han nästan behövde steloperera ländryggen. För att hans anställda inte ska hamna i samma situation får de nu träna på arbetstid.

Inspireras här

               Sidor  

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 11 12