Solar Magasin

Lärorik inspiration

 

Läs om vägen till jämställdhet hos J&B Elinstallationer, något som de arbetar mycket aktivt med. Nya armaturer gjorde stor skillnad i Timrås fotbollshall, läs om hur Solar Light planerade och genomförde belysningslösningen. Team Solar varvar upp inför världens störta Halv Marathon och vi lanserar årets Team Solar tröja, som barn fått vara med att skapa! Ordning och reda hos Westman El med Smart Supply, läs om hur deras produktflöde blivit smidigare och stabilare. Dessutom, livsviktig HLR-utbildningen - hur ska du agera om någon plötsligt får hjärtstopp? Det och mycket mer!

 

Trevlig läsning!

/globalassets/se/solar-magasin/2022-sm2/artikel-01-ledaren/img_7152_ny.png

I djupa kriser finns stora möjligheter

Mycket tyder på att vi kan ha tuffa tider framför oss. Är det
något de senaste åren lärt oss är det att spelreglerna snabbt
kan ändras.

Pandemier, krig, inflation och räntehöjningar har blivit en del
av vår vardag, och vi har nog alla under de här åren blivit
skickliga på att ställa in och ställa om.

MATIAS MOSESSON
Vice President, Commercial Market & Sourcing

Skillnaden är otrolig

Nya armaturer gör skillnad

När GLC Flytt rustar för framtiden gör man det med fokus på hållbarhet. Som en del i det bytte man nyligen ut sin gamla belysning till energisnåla, svensktillverkade armaturer från Solar Light. – Allt jag undrar är varför vi inte gjorde det här tidigare, säger beställaren Sudo Sulejmanovic.
Läs mer
Aluwave

Närproducerade armaturer

Solar Lights produkter är ett bra exempel på att kvalitet inte behöver kosta skjortan. Tack vare ett långsiktigt samarbete med vår partner Aluwave kan Solar erbjuda riktigt prisvärda armaturer i hög kvalitet – som dessutom är tillverkade i Sverige.
Läs mer
Är du redo för utfasningen av lysrör?

Det våras för LED

Utfasningen av T5 och T8-lysrör närmar sig med stormsteg. Solar Magasin påminner dig om vad som numera gäller – och hur du som installatör bör tänka framöver.
Läs mer
Solars mobilapp

Enklare inköp med Scan & Pay

Nu har vi gjort det ännu enklare att handla i våra Solar-butiker. Med den nya funktionaliteten Scan & Pay kan du själv skanna in alla dina inköp – direkt i Solars mobilapp.
Läs mer
Vi ses väl i Göteborg?

Solar varvar upp

Äntligen är det dags för årets upplaga av Göteborgsvarvet. Den här gången slår vi lite extra på den stora trumman, och vi hoppas att du vill dela upplevelsen med oss den 13 maj!
Läs mer
Nu enklare än någonsin!

Ett grönt val

Högklassiga produkter och tjänster – som dessutom är bra för miljön. Med vårt nya koncept Solar Zero gör vi det enklare för Solars kunder och slutkunder att bli mer hållbara.
Läs mer
”De flesta är fortfarande fullbelagda”

Ingen stress för VVS

Det pratas högt och lågt om räntechocker, kristider och lågkonjunktur. Men hur illa är det egentligen? På VVS-sidan verkar det åtminstone inte finnas någon anledning till oro.
Läs mer
Jämställdhet

J&B visar vägen

Det sägs att det är svårt att driva ett jämställt företag i elbranschen. Men att det faktiskt går är norrländska J&B Elinstallationer ett fint exempel på. Deras målsättning är att halva personalstyrkan ska vara kvinnor – och de har kommit en bra bit på vägen.
Läs mer
Nya armaturer gör skillnad i Timrås fotbollshall

Det känns som en ny hall

Till slut tröttnade Timrå Kommun på att armaturerna i fotbollshallen gick sönder så snart någon fick en felträff. Med ny belysning från Solar Light har man nu i stället fått skyddade armaturer som ger bättre ljus – med kraftigt minskad energiförbrukning.
Läs mer
/globalassets/se/solar-magasin/2023-sm1/artikel-11-solar-school/shutterstock_532279741-2880x1000.jpg

“Livsviktig utbildning”

Hur ska du agera om någon drabbas av ett plötsligt hjärtstopp?

Om du tvekar på svaret är det hög tid att fräscha upp dina HLR-kunskaper
– och det kan du enkelt göra hos Solar School i vår.

Smart Supply

Ordning och reda med Smart Supply

Bättre ordning, smidigare produktflöde – och dessutom en plats för att låsa in verktyg som inte används. När Westman El tar sig an ett kontorsprojekt utöver det vanliga har man stor nytta av Solars Smart Supply-lösning.
Läs mer
Helheten gör skillnaden

Upptäck Solar Tools utbud för industri!

Du har väl inte missat att Solar har ett heltäckande utbud för dig som är verksam inom industri? Vi levererar allt från avancerade styrsystem till små fästelement och kan hjälpa dig att spara tid, pengar och klimatavtryck.
Läs mer
Recept

Gott och enkelt med Gottigheter

Jennifer Eriksson är en av Göteborgs mest uppmärksammade matlagare. Under namnet @gottigheter gör hon succé på Instagram med ett flöde som får en att genast bli vrålhungrig.
Läs mer
Vi kan Siemens!

Upptäck varför en äkta partner gör skillnaden

Att Solar är experter på produkter och lösningar från Siemens är ingen nyhet för dig. Men visste du att Solar är den enda aktören i Sverige som fått Siemens prestigefyllda certifiering Value Added Reseller?
Läs mer

               Sidor  

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 11