Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Trade

Vi har produkterna du behöver

Gå till webbshopen

Vi levererar de produkter och tjänster du behöver

Vi har ett brett utbud av produkter - allt från elektriska- och VVS-produkter till handskar, handdesinfektion, klimatrådgivning/-lösningar och smarta leveranser, för att nämna några. Vi levererar rätt produkter vid rätt tidpunkt, när och var du behöver dem. Vi har det bästa distributionssystemet och den mest hängivna personalen.

I egenskap av sourcing- och serviceföretag fokuserar vi på varje enskild kund. Vi arbetar nära dig i syfte att kunna erbjuda skräddarsydda tjänster som understödjer dina ansträngningar att optimera dina dagliga processer, utveckla dina färdigheter och driva mer lönsamma företag.

Gå till webbshopen

Kontakta oss

Om du har några frågor är du välkommen att ringa oss på telefon 0771-111 100 eller skicka ett e-postmeddelande till kundcenter@solar.se

Kontakta oss på mail

Vad kan vi erbjuda?

 

Installationsprodukter
Vi levererar kvalitetsprodukter från ansedda leverantörer. I vår webbshop hittar du ett stort urval av produkter.

Gå till webbshopen

Leveranser
Vi kan erbjuda många olika leverans- och logistiklösningar. Tillsammans hittar vi rätt lösningar för dina behov.

Kontakta oss

Expertråd
Om du har några frågor som rör produkter, lösningar, leveranser eller våra tjänster, vänligen kontakta oss då för bästa råd.

Kontakta oss

Sanitet, rörsystem & värme

Solar har ett brett sortiment för funktion och bekvämlighet i badrum och kök. Ett brett utbud av produkter för personlig hygien, så som blandare, duschutrustning, badkar, WC- stolar, tvättställ och badrumsinredning. Till köket och för tvättstugan erbjuder vi bland annat diskbänkar, blandare och tvättbänkar.

Hos Solar finns ett komplett sortiment av produkter och smarta lösningar för både för små och stora installationer. Här finns även  produkter och tjänster för allt från en omfattande renovering till daglig skötsel. Allt för kostnadseffektiva lösningar och god lönsamhet.

Handla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elbilsladdare

Solar har ett brett urval av elbilsladdare från flera leverantörer och avsedda för olika marknader. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt!

Fler och fler besökare anländer numera till hotellens garage eller parkeringsplatser i elbilar, och det är därför viktigt att ha ett säkert system mot trängsel och att endast betalande kunder får använda laddstationerna. Med säker identifiering, avancerade belastningsfördelningssystem och robusta laddare för elbil säkerställer du en optimal laddning av parkerade bilar med ett system som håller i många år trots kraftig användning.

Solar har laddningslösningar från ansedda leverantörer som uppfyller alla krav och levererar mycket avancerade och kraftfulla lösningar för de största byggnaderna. Integrering av byggnadsautomation ger dig ett optimalt system.

Läs mer

Belysning

Vi erbjuder ett stort urval av belysning som ger välbefinnande och energi både inomhus och utomhus. Som en del av att göra byggnader mer energieffektiva har LED nu ersatt lysrör och halogenlampor med längre livslängd och mindre energiförbrukning.

Urvalet innehåller energieffektiva produkter och lösningar som uppfyller kraven för kvalitet, design och monteringsvänlighet.

Läs mer

 

 

 

 

Ladda ner vår app!

Vår app Solar Mobile är nu ännu mer komplett! Du kan beställa snabbt och enkelt var och när du vill dygnet runt. Har du fortfarande inte laddat hem vår app? Gör det idag och börja handla direkt!

Läs mer
KÖP BLÅTT – TÄNK GRÖNT

Green Fastbox

Miljövänligt med snabba leveranser. Visste du att du kan minska CO2-utsläppen med minst 20 procent med varje Solar Fastbox-leverans? Och ibland med ännu mer!

Läs mer

Välkommen till Solar Magasin

Vår tryckta och onlinebaserade kundtidning. Vi önskar dig inspirerande läsning!

Läs mer

Lär känna våra produktkoncept

Vi har utformat flera koncept för att möta behoven hos dig som kund hos Solar. Önskemålen är många, och det finns olika krav på pris och kvalitet. Lär känna några av våra koncept nedan.

I Solar Plus garanterar vi produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Baserat på vår långa erfarenhet i branschen har vi samlat ett brett sortiment av produkter i vårt Solar Plus-koncept, som täcker upp till 80 procent av allt du behöver i ditt dagliga arbete.

Läs mer

Solar Netto är vårt mest prisvärda alternativ när du bara behöver enkla produkter. I Solar Netto har vi skalat av alla extrakostnader. Det innebär att du kan vara säker på att vi erbjuder ständigt låga priser på elmaterial med tillräckligt bra kvalitet. Inga rabatter – bara nettopriser!

Läs mer

Belysning är vetenskap. Därför har vi tagit fram ett helt eget koncept som hjälper dig att välja rätt belysning. Vi hjälper dig att hitta den optimala belysningslösningen för alla typer av projekt. Gör kalkyler och hämta inspiration på vår Solar Light-webbplats.

Läs mer

Med Solar Tools kan du hitta produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Baserat på lång erfarenhet i branschen har vi sett till att samla ett brett utbud av varor i vårt verktygskoncept. Detta gör det enklare och tydligare för dig som kund när du beställer varor.

Läs mer

Kundcenter

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

Kontakta kundcenter