Solar Magasin nr.1 2019

Nu lanserar vi årets första Solar Magasin. Plocka upp ett exemplar i din närmsta Solarbutik eller läs alla artiklar här på webben. Vi önskar dig inspirerande läsning!

Lysande exempel på lyckat samarbete

– Det som var roligt med det här projektet var att Bygg-Göta verkligen vågade satsa på belysningen. Tyvärr ses ofta belysning som något som bara är nödvändigt, men här valde man att redan från början se det som en del av inredningen.

Läs mer här
Förbättra lönsamheten med högre timpriser

Alla vill tjäna mer pengar, men att ta oskäliga påslag på material är inte en lösning som fungerar i längden. Reijo Mustonen på Installatörsföretagen berättar hur du gör för att maxa lönsamheten – utan att skada förtroendet.

Läs mer här

Anders Öfvergård kommer aldrig sluta snickra.

Att Anders Öfvergård gärna snickrar i tv känner de flesta till. Vad inte lika många vet är däremot hur gärna han också snickrar utanför kameran.

Läs mer om Anders här
Pyset som ingen vill höra

Uppemot hälften av all tryckluft förloras genom läckage, och när ett så litet hål som 1 mm kan kosta 9 000 kronor om året blir det uppenbart att det finns mycket pengar att spara.

Läs mer här
Så lyckas du online!

Effektivt, enkelt – och inte minst extremt lönsamt. Det finns många anledningar för dig att bli duktig på digital marknadsföring. Så här gör du för att lyckas!

Läs mer här
Nyckeln till framgång

I stressen som fullbokad installatör är det lätt att prioritera ner den viktigaste tillgången av dem alla: de egna medarbetarna. Marie Fernestål på Solar School berättar varför utveckling och utbildning är nyckeln till framgångsrikt företagande.

Läs mer här

SOLAR FYLLER 100 ÅR

Att tiden kan springa förbi kan väl alla mer eller mindre relatera till. Att det rör sig om en period på 100 år är desto ovanligare. 2019 är året Solar firar 100 år och det vill vi fira tillsammans med dig.

Läs mer här
Ökad effektivitet på SCA i Ortviken

Ett mer relevant, levande sortiment och högre effektivitet i alla led. Det är två av de absolut största fördelarna för SCA i Ortviken, sedan de började använda sig av Solars tjänst VMI Lagerstyrning.

Läs mer här
Lika rättigheter och möjligheter

På Solar arbetar vi aktivt för att alla ska ha lika rättigheter och möjligheter. Under tre år med intensivt arbete kring bland annat jämställdhet har vi gjort en fantastisk resa på många plan. Nu visar vi gärna vägen för andra som vill göra samma resa!

Läs mer här
Så lyckas du med sommarpizzan

Det är fantastiskt gott och variationsmöjligheterna är oändliga. Dessutom är det faktiskt enklare än du tror. TV-kocken och matentreprenören Lisa Lemke berättar hur du gör för att lyckas med hemmapizzan i sommar.

Läs mer här
Personskyddsautomater – en lösning som alla vinner på

Gör din kund mer nöjd och passa samtidigt på att tjäna extra pengar tack vare högre marginaler. Leif Hallén på Hager berättar varför personskyddsautomater borde vara en viktig del av alla installatörers vardag.

Läs mer här
Så håller du formen i sommar!

Semestern: Efterlängtade badstränder och grillkvällar... Journalisten och träningsexperten Magnus Carlsson förklarar hur du ska tänka för att hålla formen i sommar – utan att gå miste om allt som är roligt.

Läs mer här

Team Solar springer för bina

För tolfte året i rad springer över 600 kunder, leverantörer och Solaranställda Göteborgsvarvet tillsammans i Team Solar. Dessutom springer ytterligare cirka 300 löpare i den bi-inspirerade tröjan, då Solar för tredje året i rad stödjer Ågrenskas välgörenhetsteam.

Läs mer här

Ta del av våra korsord

På semestern är det perfekt att lösa korsord, gör det från altanen, i båten, på stranden eller varför inte från hängmattan? 

Välj korsord här

Sidor

      2  3