Nyhet! Solar Magasin nr.2 2019

Solar Magasin nr2 2019

                                           

Ett bygge utöver det vanliga

Snabbt och effektivt arbete, pålitliga leveranser och samverkan i fokus – det har varit några av nycklarna för att hålla tiden vid bygget av tågdepån i Kärråkra.

Läs mer här

Specialbyggd armatur löste Markans utmaningar

Unika lokaler kräver unika lösningar. Med en specialbyggd armatur fick allaktivitetshuset Markan i Hässleholm en bättre fungerande belysning – som dessutom är billigare i drift och enklare att underhålla.

Upptäck lösningen här

En bättre affär

Ju mer specifika behov en kund har, desto större krav ställs på tjänsten som levereras. För Vingebro har Solars koncept Solar Cable bidragit till en enklare vardag och mer lönsamma affärer.

Läs mer här

Det finns en tjusning i att allt ska fungera

- Gert Wingårdh bjuder på visdom efter 42 år som arkitekt.

Läs mer om Gert Wingårdh

Nu tar vi VVS till nästa nivå!

För en tid sedan köpte Solar upp VVS-delen av Onninen. Det är en del i Solars strategi för att bli en tydlig utmanare på VVS-marknaden, där kunderna nu kan se fram emot fler butiker, större sortiment, enklare webshop och ännu bättre service.

Läs mer här

Så fixar du träningen i vinter!

När vintern kommer är det många svenskar som slutar träna. Var inte en av dem! Solar Magasins journalist och träningsexpert Magnus Carlsson ger sina bästa tips för att hålla träningen vid liv i vinter.

Läs tipsen här

Made in Hultafors

Det finns tumstockar, och så finns det tumstockar. Solar Magasin åkte på en resa bland glasbjörkar och kvalitetskontroller, där målet är att ge hantverkare världens bästa och mest pålitliga verktyg. Välkommen till tumstocksfabriken i Hultafors!

Gå till reportaget

Brist på samverkan

Ritningar som inte har med plats för installationer kan få stora konsekvenser. Med SBUF-projektet Arkitektens hjälpmedel vill Säker Vatten få bättre samverkan mellan arkitekter och VVS-montörer.

Läs mer här

Vegetariskt för nybörjare

Tillhör du skaran som tror att det inte går att bli mätt och leva aktivt på vegetarisk mat? Då är det hög tid att tänka om. Kokboksaktuella Linda Bakkman är personen som har koll på vad Sveriges OS-trupp äter...

Läs mer här

Rustat för framtiden

Elbilarna fortsätter sin frammarsch över Sverige och efterfrågan på elbilsladdare blir allt större. Några som verkligen tagit fasta på det är samfälligheten Sångkören i Skellefteå, som med 202 laddplatser nu är störst i Sverige på laddboxar.

Gå till artikeln

               Sidor  

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 11