Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Maskintillverkare

Vi levererar snabbt och hjälper dig i din vardag

Vare sig du ska ta fram en prototyp, leverera en specialbyggd maskin eller kör tillverkning i större serier vill du ha en leverantör som kan leverera snabbt. Vi har ett brett utbud och hanterar även planerad produktion där vi kan sköta lagret hos dig. Kör du fast ringer du vår tekniska support.

Välkommen till en enklare & bättre arbetsdag.

Är du inte redan kund hos oss?

Bli kund idag! För oss på Solar är du som kund viktigast och vi står alltid på din sida. Vi erbjuder moderna och flexibla lösningar för att hjälpa dig att optimera din vardag. Hos oss har du allt du behöver under ett tak och vi hjälper dig med verksamhetsanpassade tjänster och produkter. Du kan räkna med oss i alla lägen.

Bli kund
Siemens Effektivisera arbetet med Siemensväljaren

Det ska vara enkelt att beställa material – och med Siemensväljaren är det enklare än någonsin. Vår smarta tjänst guidar dig rätt när du klickar dig runt bland våra 20.000 Siemensprodukter, och när du hittat genomför du beställningen på nolltid. Välkommen till en smidigare vardag!

Upptäck Siemensväljaren
Schneider Electric Ett smidigare arbete med vår Automationsöversikt

Schneider Electrics automations- och styrprodukter, täcker bredden inom industri-, infrastruktur- och byggsektorn. Allt från tryckknappar, programmerbara relän till rörelsekontroll och gränssnittsmoduler, för applikationer från enkla maskiner till komplexa processystem.

Upptäck Automationsöversikten

Med kanban-lagerlösning har du alltid rätt lager

Vill du ha en effektivare lagerlösning med optimal inventering för ditt projekt? Vi kan lösa detta åt dig med vår Kanban-lagringslösning. Den kräver varken wifi eller programvara.

Upptäck kanban
Solar Light Industribelysning för alla typer av miljöer

Våra produkter inom industribelysning är noga handplockade och här finns rätt sorts belysning för alla typer av industrimiljöer.

Upptäck Solar Light
Solar Plus En bra affär för din kund är en plusaffär för dig

Vi har samlat alla de produkter som du använder dagligen under ett och samma tak i Solar Plus. Ett noga utvalt sortiment, med hög kvalitet och där produkterna alltid finns på lager. Då kan du snabbt få dem på plats och fortsätta jobba. Värdefyllt och tillgängligt helt enkelt.

Upptäck Solar Plus
Solar Cable Din garanti för professionella produkter

Vi har det mesta du behöver inom kabel. Solar Cable är ett brett sortiment av kablar som täcker upp de flesta tänkbara behov och utmaningar som du möter varje dag.

Upptäck Solar Cable
t.o.m 31 MAJ Verktygskampanj

Fräscha upp verktyg till din vertygslåda med några nyheter. Bli inspirerad av vårens verktygskampanj som erbjuder ett brett utbud av kvalitetsprodukter och erbjudanden - handplockade av våra experter

Till kampanjen

Solar Plus är vårt utvalda utbud av de mest efterfrågade produkterna som går åt dagligen. Detta är konceptet för dig som sätter värde på en produktiv arbetsvardag. - Enkla lösningar som bidrar till ditt och företagets framgång.

Läs mer här

Solar Webshop, din allt-i-ett-butik på nätet

I vår webbutik finns en specifik produktkatalog för automation med allt du behöver inom drivteknik, programmerbara system och maskinsäkerhet. Mer än 90 procent av alla produkter är lagerförda. Och med vår smarta app har du hela sortiment i mobilen. 

Gå till webshop

Solar Mobile, från produkter till programmering

Hjälpredan på fickan där du hittar hela vårt sortiment. Kolla produkter, jämför priser och beställ. Du får även hjälp med programmering och andra frågor av vår tekniska support. 

Läs mer och ladda ner vår app

Behöver du hjälp?

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig. Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.30

 

kontakta kundcenter