Stäng Fastbox Maxi

Din Fastbox är nu en Fastbox Maxi på grund av produkten som är tillagd till din Fastbox. Läs mer om Fastbox via länken:

Fastbox
Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Maskintillverkare

Vi levererar snabbt och hjälper dig i din vardag

Vare sig du ska ta fram en prototyp, leverera en specialbyggd maskin eller kör tillverkning i större serier vill du ha en leverantör som kan leverera snabbt. Vi har ett brett utbud och hanterar även planerad produktion där vi kan sköta lagret hos dig. Kör du fast ringer du vår tekniska support. Kort sagt, vi hjälper dig med allt som förenklar din vardag.


Vi har det mesta du behöver inom kabel. Solar Cable är ett brett sortiment av kablar som täcker upp de flesta tänkbara behov och utmaningar som du möter varje dag. Vårt breda och djupa erbjudande har skapats av den verklighet som du möter i ditt arbete. Vår logistik, erfarenhet och kompetens får du på köpet.

Jourleverans, öppet dygnet runt

Driftstopp? Elavbrott? Läckage? När läget verkligen är akut känns det tryggt att veta att hjälpen är på väg. Ring vår jourtelefon så öppnar vi vårt centrallager i Örebro eller Halmstad även utanför ordinarie öppettider. Leveransen sker med expressbud.

Boka Jourleverans, ring telefonnr: 0774-40 00 40

Expressleverans, skickas direkt

Plötsligt saknas något du måste ha för att kunna avsluta ett jobb. Lyft bara på luren och beställ för omedelbar leverans. Finns produkten på lager i närmaste Solar-butik skickar vi ett expressbud inom en radie på 80 km. Du kan även beställa material från våra centrallager i Örebro och Halmstad för leverans över hela landet. 

Kontakta Kundcenter för att boka Solar Expressleverans.

Teknisk support automation

Får du problem med igångkörning eller har frågor om programmering? Behöver du support kring maskiner och utrustning? Vi hjälper dig med avancerade produktfrågor, programmering eller med att bygga ihop eller koppla ihop maskiner. Behöver du driftsupport, ring oss också!

Kontakta support Automation

Vässa din kompetens

Kunskap är både ett krav och en färskvara inom våra områden. Vi har utbildningar som rustar dig och/eller dina medarbetare för att kunna ta fler och mer avancerade uppdrag, och öka er konkurrenskraft!

se vårt kursutbud och boka

Solar Plus är vårt utvalda utbud av de mest efterfrågade produkterna som går åt dagligen. Detta är konceptet för dig som sätter värde på en produktiv arbetsvardag. - Enkla lösningar som bidrar till ditt och företagets framgång.

Läs mer här

Solar Webshop, din allt-i-ett-butik på nätet

I vår webbutik finns en specifik produktkatalog för automation med allt du behöver inom drivteknik, programmerbara system och maskinsäkerhet. Mer än 90 procent av alla produkter är lagerförda. Och med vår smarta app har du hela sortiment i mobilen. 

Gå till webshop

Solar Mobile, från produkter till programmering

Hjälpredan på fickan där du hittar hela vårt sortiment. Kolla produkter, jämför priser och beställ. Du får även hjälp med programmering och andra frågor av vår tekniska support. 

Läs mer och ladda ner vår app

Behöver du hjälp?

Ring 0771-111 100 -  En kontaktväg för alla dina ärenden.

Oavsett om du behöver hjälp med att lägga order, få teknisk rådgivning eller hjälp med returer och reklamationer så finns vi där för dig.  Du kan även kontakta oss på kundcenter@solar.se

Öppettider mån - fre: 07.00-16.00

 

kontakta kundcenter