Porträtt

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Tack vare Lars och Ragnhild Jacobsson på The Perfect World Foundation är det nu enklare än någonsin att göra en viktig insats för miljön.

Gå till intervjun

Helhetslösning underlättar vardagen på Mekano

Personlig kontakt, snabba leveranser och massor av sparad tid. Familjeföretaget Mekano i Malung AB valde Solar som helhetsleverantör – vilket lett till många fördelar i det dagliga arbetet.

Läs artikeln

Undersökning för livet

Över 100 000 svenskar är drabbade av prostatacancer, och nästan alla har en sak gemensamt – de upptäckte det av en slump. Ändå drar sig många för att kolla upp sig. Håkan Florin på prostatacancerföreningen i Värmland berättar varför du borde göra tvärtom.

Läs artikeln

Tillbaka till skolbänken

Du är förmodligen expert på en rad områden i dag. Men om du också vill vara det i morgon finns det bara en sak att göra – nämligen att vidareutbilda dig. Så här ska du göra för att säkra morgondagens kompetens!

Läs mer här

Så lyckas du med laddstationen

Elbilarna och laddhybriderna blir snabbt fler i Sverige, men något som inte hängt med i samma takt är laddinfrastrukturen. Behovet av laddpunkter för elbilar är enormt – och att installera dessa behöver inte vara särskilt svårt. Dennis Juelsgaard på RD Elteknik berättar hur du ska göra för att lyckas.

Läs mer här

Eltek tar plats hos Solar

Sedan en tid tillbaka finns hela Elteks produktportfölj av brandlarm i Solars utbud Högkvalitativa produkter, snabbare leveranser och möjligheten till komplett materielleverans är några av fördelarna med det nya samarbetet.

Läs mer här

Det hållbara boendet

– Vi behöver bygga ett hållbart samhälle för framtiden och sträva efter att skapa miljöer där människor trivs och vill leva”. Det säger teknologie doktor Ulf Östermark som är forsknings- och utvecklingschef på fastighetskoncernen Framtiden som ingår i Göteborgs stad.

Upptäck det hållbara boendet

Därför ska du vara utomhus i vinter

En bra film, en värmande brasa och ett tak som skyddar mot oväder. Visst kan det vara lockande att stanna inomhus – men faktum är att du borde gå ut lite oftare. Låt oss berätta varför du ska hålla dig utomhus under vinterhalvåret!

Läs artikeln

Recept från Tommy Myllymäki

Två goda soppor som kan avnjutas kalla höst och vinterdagar.

Gå till recepten

Made in Mora

Alla har en – men alldeles för få vet något om den. Låt oss berätta varför din Morakniv borde vara din käraste ägodel. 

Läs artikeln

               Sidor  

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 11