Solar Magasin no.2 2021

Nu är årets sista nummer av Solar Magasin här.
Trevlig läsning!

Att mitt arbete skulle bestå av att driva ett team och en verksamhet genom en webbkamera från badrummet såg jag inte riktigt komma, heller inte att det gått så bra som det faktiskt gjort Dijon Perera, Head of Sales H&P, Solar Sverige

Ledare

Sedan Mars 2020 har jag jobbat hemifrån - i köket, sovrummet, dotterns rum och ibland tagit teamsmöten från badrummet för att få lugn när hela familjen varit hemma samtidigt. Från att ha haft en vardag senaste 15 åren där resor varit centralt i mitt arbete till att nu ställa undan resväskan, packa upp necessären, ge upp jakten om alla bonuspoäng och parkera mig hemma har varit en stor omställning för mig.

Läs ledaren här

Solceller med extra allt

Att solceller är hett är det ingen som har missat. Men framtidens konsumenter kommer också efterfråga smarta system för energilagring och elbilsladdning – och en paketering av detta är precis vad Solars partner SellPower levererar. Populärt hos kunderna och smidigt för dig som installatör!

Läs mer om Sellpower

Lönsam lösning

Får du ofta frågan från kunder om de ska satsa på bergvärme eller luft/vattenvärmepump? Då ska du läsa det här. En ny rapport har nämligen undersökt saken – och svaret är tydligt!

Se rapport

Ljus framtid för padel

Padel är utan tvekan Sveriges just nu trendigaste träningsform, och runtom i Sverige byggs padelhallar i en rasande fart. En av de viktigaste faktorerna för att få till en bra padelbana är belysningen – och för att lyckas med det är Solar Lights padelarmaturer ett säkert val.

Läs mer

Optimera ditt materialflöde

Vill du lägga mindre tid på att jaga material, få minskat svinn och tjäna mer pengar? Då är det hög tid upptäcka Solar Smart Supply!

Läs om Solar Smart Supply

Marstrands Kurhotell

Det började som ett bortglömt vandrarhem och slutade som ett stilrent kurhotell. Västsveriges just nu kanske trendigaste retreat ligger på Marstrand – och Solar har varit huvudleverantör av material.

Upptäck här

Vinterbad

Är du en av få som ännu inte hoppat på trenden med vinterbad? Då är det hög tid att prova! Linda Ahlgren, författare till boken Kalla Bad delar med sig av sina bästa tips för ett lyckat vinterdopp.

Till tipsen

Done

13 år i rad har hantverkare varit den yrkeskategori som fått flest klagomål hos Konsumentverket. Men måste det verkligen vara så? Absolut inte, menar grundarna av Done – appen som förmedlar jobb mellan hantverkare och privatpersoner.

Läs om appen

Recept

Få kan lika mycket om asiatisk mat som tv-kocken Erik Videgård. I sin nya bok ”Berättelser och recept: Asiatiska utflykter med oförklarliga avstickare” delar han med sig av sina bästa tips från bland annat Korea, Kina och Mongoliet – och vi har fått lov att publicera några av bokens bästa recept. Smaklig spis.

Till recepten

Notiser

Vi har valt ut några favoriter från våra egna hyllor. Upptäck ännu fler produkter i vår e-handel, eller varför inte ladda ner vår app, Solar Mobile. Därifrån kan du filtrera precis efter dina behov.

Se utvalda favoriter

               Sidor  

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 11