Spara din kundvagn

Fastbox stängd

{{cart.Info.Name}}

Vad vill du göra med din kundvagn?

Övningarna som får kroppen att orka

Det är ett tufft jobb – men någon måste göra det. Installatörens vardag är fysiskt krävande och många lider av slitna kroppar. Men så behöver det inte vara. Möt personlige tränaren Björn Rhodin, som med några enkla knep och bra övningar får din kropp att klara din vardag.

Läs artikeln

Minskade mängden kartonger med 55000 per år

Tillsammans med Solars kunder, och som en del i Solar Sveriges hållbarhetsarbete identifierades att det fanns möjlighet att minska mängden emballage som skickades ut från Centrallagret i Örebro.

Läs artikeln

Porträtt

Han har alltid älskat att röra på sig – men levde stora delar av sitt vuxna liv utan motion. Nu har det vänt för TV-profilen Stephan Wilson.

till intervjun

Rätt ljus på tillvaron

Att sätta rätt ljus på tillvaron är viktigt för både trivsel och effektivitet. Att skapa rätt belysning handlar om var det ska lysa. Offentliga miljöer, arbetsplatser och skolor kräver proffsinsatser medan det egna hemmet är enklare att belysa. Men visst handlar belysning om mycket mer än att sätta upp en armatur.

Läs mer här

Över 1000 löpare springer med Team Solartröjor

För elfte året i rad springer el-, vvs- och industrikunder, leverantörer, Solaranställda och anhöriga tillsammans i Team Solar under GöteborgsVarvet som går av stapeln lördag 19 maj.

Läs mer här

Nya förslag ska ge bättre installation

Nya regler och nya sätt att leva innebär också att installationer måste göras på nya sätt. Nu har branschorganisationen Säker Vatten i samverkan med byggbranschen tagit fram nya förslag på hur tappvattenschakt och teknikvägg i småhus kan utformas för att minska rörgenomföringar i golv med tätskikt.

Läs mer här

Bli en stjärnsäljare

Att vara bra på installationer är en förutsättning för att bli en bra installatör. Att vara en bra säljare är ett sätt att bli ännu bättre. Säljexperten Pelle Mårtensson berättar hur du med några enkla knep kan ta företaget till helt nivåer.

Läs mer här

Orka hela dagen - mellanmålstips

Att kosten påverkar vår vardag vet de flesta. Bra frukost, lunch och middag tar dig långt – men ändå bara halvvägs. Dietisten Hanna Olvenmark berättar varför mellanmålet bör få mer plats i ditt medvetande.

Läs mer här

Öka produktiviteten med egenkontrollprogrammet

Sedan förra året är ditt företag enligt elsäkerhetslagen skyldigt att ha ett egenkontrollprogram. Och när du ändå behöver ha ett sådant är det lika bra att göra det riktigt användbart.

Läs mer här

Digitalisera din orderhantering

Snart är pappersarbete ett minne blott även för hantverkaryrken. Minuba är systemet som gör att du slipper all pappershantering – och dessutom sparar både tid och pengar.

Läs mer här

Minimera driftstoppen med Solar jourleverans

Att drabbas av driftstopp är inte kul. Att drabbas under kväll eller helg är ännu värre. Solar jourleverans är tjänsten som på nolltid levererar det du behöver – dygnet runt, året om.

Läs mer här

Konsten att få timmarna att räcka till

Det är mycket att göra, timmarna rusar iväg och stressen börjar göra sig påmind. Att tiden inte alltid räcker till och att man är ungefär halvvägs igenom dagens arbetsuppgifter någon timme innan man ska sluta är något som många känner igen.

Läs mer här

Lagret är bara en timme bort

”Jag handlar allt mitt elmaterial från Solar”. Orden kommer från Daniel Wik som är elektriker och ägare till Fastel. Företaget koncentrerar sin verksamhet på elinstallationer på den privata villamarknaden och samarbetar tätt med byggentreprenören Fastbygg.

Läs mer här

               Sidor  

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 11